Vill du odla?


Bor du i Täby Kommun och vill odla?

För att gå med i kön för utdelning av lotter på Gröna Hägerns Odlingslandsförening, vänligen för över 200 kr i köavgift till plusgiro 663996-7. Denna avgift betalas sedan varje år man står med i kön. Vänligen skriv ditt namn i meddelanderaden så att vi kan koppla betalningen till rätt person.

Förutom att betala in köavgiften till så anmäler du ditt intresse genom att skriva till villodla@gronahagern.se. Uppge ditt namn, adress, e-post och telefonnummer. Skriv gärna också lite om dig själv och varför du vill ha en lott.

Din kötid räknas från det datum vi erhållit avgiften. Vi uppdaterar dig angående din köplats en gång om året efter att vi delat ut årets lotter. När en lott finns till förfogande kontaktar vi dig. Om du inte vill ha den lott som erbjuds behåller du din köplats så länge du betalar den årliga avgiften.

I januari varje år debiteras köavgiften. Om du inte betalt senast 31 januari stryks du från listan. Det är viktigt att du meddelar oss om du byter mejladress så att fakturan når dig. Mejla adressändring till villodla@gronahagern.se

När du väl fått en lott så är det följande kostnader som betalas:

  • Depositionsavgift på 250 kr eller 500 kr beroende på storlek på lotten. Denna lämnas tillbaka när du lämnar din odlingslott.
  • Medlemsavgiften är 225 kr och 5 kr/m2. Detta är per år.
  • Om det finns någon en redskapsbod eller liknande så betalar man en engångssumma för den. Det framkommer på listan över lediga lotter vilka som har något byggt och hur mycket det kostar.

 

Områdeskarta